logo
Copyright Qode Interactive 2016. All rights reserved.
خرید و فروش سوله, رونق سوله سازی, سوله, سوله سازی, سوله سبک,  فروش سوله, 
641
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-641,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

فروش سوله

فروش سوله

فروش سوله

فروش سوله : سوله سازی در روزگار فعلی که زندگی ها به سمت صنعتی شدن پیش رفته است و سرعت در انجام کارها یکی از فاکتورهای مهم در هر کاری می باشد، به یکی از انتخاب های خوب برای ساخت محل های کاری تبدیل شده است.

فروش سوله در سال های گذشته در کشور ایران همانند سایر کشورها رواج پیدا کرده است و در همین زمان توانسته که مخاطبان و طرفداران خاص خود را داشته باشد و تولید و ساخت آن ها روند رو به رشدی را طی نماید.

انتخاب و ساخت سوله ها برای استفاده در کاربری های متنوع، بیشترین رواج را در شهرهای بزرگ و صنعتی داشته است به این دلیل که صنعتگران در این شهرها، بخاطر کمک به کاهش آلودگی های هوا و محیط، سوله سازی را انتخاب مناسبی برای ایجاد فضاهای کاری خود دانسته اند.

فروش سوله به دلیل این که به نسبت سازه های دیگر دارای هزینه های کمتری می باشد.

می تواند از نظر هزینه ای هم برای بهره برداران از آن ها مقرون به صرفه باشد و همچنین به خاطر سرعت بالایی که در ساخت آن ها ایجاد شده است، می توانند در مدت زمانی کمتر از ساختمان سازی ها آن ها را مورد بهره برداری قرار دهند.

فروش سوله

در برخی از موارد خاص، که افراد توان خرید سوله های نو را ندارند، تولید کنندگان این امکان را به وجود آورده اند که با فروش سوله از نوع دست دوم آن ها در این زمینه نیز به صنعتگران و کارفرمایان عزیز کمکی کرده باشند

، چرا که میزان مبلغی که برای خرید سوله دست دوم نیاز می باشد،کمتر از هزینه های سوله های نو است.

از مجموع گفته های فوق چنین بر می آید که، در یک سخن جامع، اقدام به بهره برداری از سوله ها در کارکردهای مختلف، یکی از کم هزینه ترین و سریع ترین اقدامات برای ایجاد فضاهایی تولیدی می باشد که در کنار این ها می توان کمک زیادی در کاهش آلودگی های هوا داشته باشد.

خرید و فروش سوله, رونق سوله سازی, سوله, سوله سازی, سوله سبک,
فروش سوله, قیمت سوله ها, مبلغ سوله, هزینه های ساخت سوله

سوله سازی :

در دنیای امروزی که پیوسته علم و تکنولوژی در حال پیشرفت می باشد و تقریبا تمام ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده استمی توان از تاثیر آن بر روی نحوه ی ساختمان سازی ها نیز سخن گفت.

به این معنا که در سایه ی این پیشرفت؛ افراد زیادی به خصوص افرادی که در بخش های صنعتی مشغول به کار می باشند، رو به سوی سوله سازی آورده اند.

به عبارت بهتر؛ این افراد ساخت ساختمان های بتنی را کنار گذاشته و در عوض ساختمان های دارای اسکلت فلزی را که عموما دارای صرفه ی اقتصادی و زمانی برای افراد می باشند را با آن ها جایگزین کرده اند.( خرید سوله )

سوله سازی امری تخصصی است که در سال های اخیر به دلیل استقبالی که از آن شده است، هر روزه در حال گسترش ابعاد فعالیت خود در حوزه های مختلف شغلی می باشد.

سوله سازی

افرادی که اقدام به آغاز فعالیت در امر سوله سازی می نمایند، در وهله اول بایستی واجد یک سری شرایط فنی و تخصصی بوده و آموزش های لازم را در این زمینه کسب کرده باشند.

چرا که این کار، امری بسیار حساس است که بایستی لزوما محاسبات دقیقی برای آن انجام شود تا میزان خطرات و هزینه های احتمالی کاهش یابد و خاصیت صرفه اقتصادی را برای بهره برداران از آن ها ایجاد نماید.

چرا که در غیر این صورت می تواند به بار آورنده ی هزینه های زیادی برایر تولید کننده و بهره بردار از آن باشد.

سوله سازی علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه دارای مزایای دیگری از قبیل:

  • کاهش آلایندگی ها
  • ایجاد امکان تغییر کاربری از سازه ی ساخته شده
  • ایجاد امکان جابه جایی سازه به محل جدید و … می باشد.

بایستی بر توضیحات فوق این مهم را افزود، افرادی که مشغول به کار سوله سازی می شوند.

علاوه بر داشتن تخصص های لازم در این زمینه، بایستی دقت کنند که متریال بسیار عالی را در ساخت سازه ها به کار ببرند و نیز پیوسته خود را با علوم جدید روز تطابق داده و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و اجرای سوله ها به کار بگیرند تا بتوانند خروجی بهتر و سازه ای مقاوم تر و با کیفیت تری را به مشتریان خود تحویل بدهند.

 

اجرای سوله, اجزای سوله, دانش سوله, سوله, سوله تیرورقی, سوله سازی,
 سوله سبک, سوله های ارزان قیمت, سوله های خرپایی,سوله یو بی ام؟

سازه سوله چیست؟

سازه های سوله ای سازه های دارای سقف شیبدار یا قوسی شکل هستند که برای مصارف صنعتی، تولیدی و کشاورزی کاربرد دارند این سازه ها از فولاد، پروفیل یا ورق های گالوانیزه ساخته می شود.

و بر اساس نوع کاربری پوشش متفاوتی دارند. این سازه ها در برابر نیروی برف و باد مقاوم هستند .

سازه های سوله ای از اجزایی ساخته شده که شامل موارد ذیل می باشد:

  • قاب شیبدار
  • بادبند سقفی
  • بادبند قائم
  • لاپه ها : وظیفه مقاومت در برابر فشارها و انتقال آن به قاب های شیبدار را بر عهده دارند.
  • عناصر فشاری
  • طول سقف
  • پوشش سقف
  • سینه بند
  • میله مهار: به صورت عمود بر امتداد لاپه ها اجرا می شود و در برابر نیروی رانشی سطح شیبدار مقاومت می کند.

سوله ها از لحاظ دهانه شامل چند دسته می شوند:

۱) تک دهانه

۲) دو یا چند دهانه

۳) دو دهانه به صورت ۸

۴) سوله مدور

۵) سوله چند ضلعی

طراحی سوله:

در طراحی سوله عوامل مختلفی سهیم است که عدم آگاهی در مورد هرکدامباعث ایجاد خسارات شدیدی می شود.برخی از این عوامل را به طور خلاصه در ذیل بیان می کنیم.

  • ارتفاع جانبی سوله
  • طول دهانه عرضی
  • طول دهانه های طولی
  • بار برف و نیروی باد
  • پوشش سقف
  • وجود یا عدم وجود جرثقیل
  • شیب سقف و ارتفاع تاج

بعد از در نظر گرفتن این عوامل به طراحی سوله می پردازیم در اجرای سوله نیاز به افراد متبحری که مراحل ساخت سوله را به درستی انجام دهنداجرای درست مهاربندهای جانبی که برای مقابله با نیروهای جانبی است بسیار حائز اهمیت است.

مراحل ساخت سوله:

این مراحل در کارخانه عبارتند از:

  • برش و سوراخکاری
  • Shop drawing: نقشه ای که ضخامت و طول و اطلاعات ساخت قطعه را شامل می شود.
  • تایید و رنگ: بعد از تایید مهندسان قطعات به صورت یک یا چند لایه رنگ می شونداگر سطحی زنگ زده باشد قبل از رنگ مرحله سند بلاست اجرا می شود.
  • حمل و نصب: بعد از طی مراحل مختلف سازه ها برای نصب به محل پروژه برده شده و توسط جرثقیل نصب می شود.
اجزای تشکیل دهنده ی سوله, انواع دهانه های سوله ها, دانش سوله, دهانه سوله, سازه سوله,
سازه سوله چیست؟, سوله, طراحی سوله, مراحل ساخت سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه