
06 آوریل نحوه اجرای سوله
نحوه اجرای سوله
نحوه اجرای سوله ؛ ساخت سوله شامل مراحل مختلفی است که در اینجا به معرفی و توضیح آن ها می پردازیم:
نحوه اجرای سوله مراحلی دارد که در ذیل پس از بررسی های انجام شده به تفصیل آمده است.
- بازدید از زمین مورد نظر: در اولین مرحله مهندسان به محل پروژه رفته و به بررسی جنس خاک و میزان تراکم آن پرداخته تا براساس آن شروع به طراحی نقشه متناسب با شرایط مورد نظر بنمایند
- طراحی نقشه: طراحی نقشه های سوله توسط نرم افزارهای پیشرفته مهندسیXSTEEL , ARCHICAD انجام می شود.
- خرید ورق: کارخانه با توجه به دریافت پیشنهاد ساخت، از قبل اقدام به خرید ورق های مورد نظر می کند
- ساخت سوله: ورق ها براساس نقشه های طراحی شده برش خورده و سپس بر روی آنها سوراخ کاری انجام می شود و بعد از مراحل جوشکاری صفحات و رنگ کاری دولایه آماده می شوند.
- آماده سازی محل ساخت سوله: زمین مورد نظر، همزمان با ساخت سوله در کارخانه با طی مراحل خاکبرداری، تراز سازی، آرماتوربندی و بتن ریزی آماده می شود
- حمل سوله: سوله پیش ساخته توسط تریلی به محل مورد نظر حمل شده و توسط جرثقیل و نیروی انسانی متخصص و با تجربه نصب می گردد
ساخت پوشش سقف سوله
یکی از مهم ترین بخش های سوله سقف آن است که اغلب به شکل شیبدار است و می توان برای ساخت آن از مصالح مختلفی استفاده کنیم که عبارتند از:
- ورق آلومینیومی همراه با پشم شیشه
- ساندویچ پانل سقفی
- ورق های سقفی (استفاده از آن خیلی کاهش یافته است.)
در ساخت ساندویچ پانل ها بین دو ورق لایه فوم تزریق شده و به شکل ساندویچ درآمده است. این روش اصولی ترین روش برای ساخت پوشش سقف است – عایق مناسبی برای سرما، گرما و رطوبت است – در برابر حوادثی مثل زلزله مقاوم است –به علت اینکه در زمان کمتری نصب می گردد هزینه های بهره برداری را کم می کند این پوشش برای سوله های صنعتی و ورزشی و بسیاری از سوله های دیگر استفاده می شود.
دیوار چینی سوله
به دلیل نقش مهمی که دیوارها در مقابله با فشارهای وارده بر عهده دارند دیوارچینی سوله باید به صورت اصولی و براساس استاندارد و با کمترین وزن ممکن انجام شود.
کف سازی سوله
امروزه به دلیل استفاده از ماشین آلات سنگین در سوله ها مسئله کف سازی بسیار مهم است و کف سازی با در نظر گرفتن درزها و بررسی مقاومت کف انجام می شود.
بدون نظر