logo
Copyright Qode Interactive 2016. All rights reserved.
سوله سازی صنعتی, سوله سبک صنعتی, سوله صنعتی،ساخت سوله صنعتی
642
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-642,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

سوله های صنعتی

سوله های صنعتی

سوله صنعتی

سوله های صنعتی

سوله های صنعتی : سوله صنعتی دارای سقفی شیب دار می باشد که از اجزای گوناگونی تشکیل شده است. قسمت های مختلف یک سوله شامل ستون، رفتر، پرلین، استرات، وال پست، بادبند، سگراد، سینه بند، پیچ و مهره و سایبان می باشد. سوله های صنعتی به دلیل این که معمولا دارای کاربردی صنعتی می باشند و برای پروژه ها و ساخت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد با دیگر سوله ها متفاوت  می باشند. سوله های صنعتی از نظر تمقایسه با سوله های بتنی به صورتی است که دارای شیب بوده  همچنین دارای دهانه های گسترده می باشد.

طراحی و ساخت سوله صنعتی

امر طراحی سوله های صنعتی بسیار مهم و پر اهمیت می باشد برای ساخت سوله های صنعتی می بایست تمامی عوامل موثر را در نظر داشت و انها را رعایت کرد. چرا که کوچک ترین بی اهمیتی به نکات ریز و دقیق ممکن است خسارات زیادی را بر جای بگذارد. طراحی سوله های صنعتی ممکن است توسط افراد شرکت نرم افزاری با کمک نرم افزار صورت بگیرد. البته در بعضی از مواقع نیز ممکن است توسط افراد متخصص و مهندسین حرفه ای انجام گیرد.

سوله های صنعتی از نظر ظاهری به صورتی هستند که قاب فلزی انها ممکن است به صورت کاملا ساده بوده و یا مرکب باشد. همچنین از اجزای سوله های صنعتی می توان به سایبان های اطراف سقف اشاره کرد که به صورت یک طرفه و یا دو طرفه برای ایجاد سایه در نمای بیرونی سوله مورد استفاده قرار می گیرد.

ابعاد سوله های صنعتی

سالن هایی که سوله در انجا ساخته می شود ممکن است نیازمند دهانه هایی گسترده و یا کوچک باشد که این امر بستگی به کاربرد سوله ی مورد نظر دارد. دهانه های سوله در حدود ۶۰ متر تولید می شود. اما دهانه ی مورد نیاز برای سالن های سوله های صنعتی معمولا بین ۱۰ تا ۲۰ متر می باشد. اما برای ساخت سوله هایی برای کاربرد هایی مانند صنایع و یا کارخانه ها ممکن است تا ۲۰ متر باشد و ارتفاع معمولی این سوله ها تا حدود ۶ متر باشد. برای سوله های صنعتی معمولا از یک قاب ساده استفاده می شود.

خرپا سوله, سوله, سوله خرپایی,  سوله سازی, سوله سبک, سوله فروشی

تفاوت سوله های خرپایی و تیرورقی

تفاوت سوله های خرپایی و تیرورقی : طراحی سازه توسط مهندس و طراح سازه صورت می گیرد , طراحی و به طور کلی ساخت سوله امروزه امری متداول است اما با این حال باید به تمامی جوانب کار اعم از مهم یا غیر مهم توجه کامل داشت تا ساخت به بهترین نحو صورت پذیرد .

طراحان تمامی توانایی خودرا در ساخت سوله هایی با حداقل قیمت و وزن و حداکثر کیفیت به کار گرفته اند و با استفاده از ابزارآلاتی مجهز سعی می کنند تا از دانش روز این صنعت عقب نمانند . با ساخت اصولی این سازه ها می توان به این پی برد که سوله سازی کار سختی نیست و می توان با کادر علمی و تجهیزات به روز سوله هایی با قابلیت های ویژه ای ساخت .

انواع سوله :

  • سوله های خرپایی
  • سوله ها تیرورقی
  • سوله های یو بی ام

سوله های خرپایی را می توان به عنوان یک نمونه بی نقص و نسل جدیدی از سوله ها نام برد این نوع سوله ها با داشتن قابلیت های بسیاری توانسته اند تمامی کمبودهای سوله های قبلی را پوشش دهند و با استفاده از امکانات موجود این صنعت را متحول کرده اند سوله های خرپایی را می توان در ابعاد مختلف ساخت که بنا به خواست مشتری تعیین می گردد .

در سوله های خرپایی فاکتور مهمی که مورد توجه قرار گرفته قیمت آن است باوجود کیفیت و استحکام بالای این سوله قیمت پایینی دارند و دلیل آن نوع ساختار و روش ساخت این سوله است که با حداکثر استفاده از نجهیزات هزینه های اضافی را شامل نمی شود .

در سوله های تیرورقی هزینه ها نسبت به سوله های خرپایی به شدت زیاد است که از معایب این سوله محسوب می شود دلیل قیمت بالای سوله های تیرورقی،  ورق های گران قیمت و سنگین فولادی است که در سوله های تیرورقی به میزان زیادی افزایش یافته و وزن سوله هم به همین زیاد شده است . تفاوت دیگر این سوله ها پهنای دهانه ی آن هاست که در سوله های خرپایی می تواند بیش از ۱۰۰ متر نیز باشد و این در حالی است که در سوله های تیرورقی حداکثر دهانه ۲۰ متر است .

خرید سوله, سوله, سوله دست دوم, سوله فروش, سوله های تیرورقی, سوله های خرپایی, فروش سوله, مزایای سوله خرپایی,معایب سوله تیرورقی

ساخت سوله صنعتی :

امروزه سوله های متفاوتی ساخته می شود که هرکدام از آن ها دارای مزایا و معایب و ویژگی های خاص خود می باشند که استفاده از  هرکدام از آن ها را برای انواع کاربردها توجیه می کند.

با توجه به این که ساخت سوله های سنتی و تیرورقی در سال های اخیر از رده خارج شده اس ت و سوله های مدرن دارای کاربردهای بیشتری نسبت به آن ها می باشند، سوله های یو بی ام و خرپایی انواعی از سوله ها هستند که با تکنولوژی های مختلف و به روز در دنیا ساخته می شوند.

عیوب سوله های تیر ورقی در ساخت سوله های یو بی ام مرتفع شده است اما این سوله ها به نسبت سوله های خرپایی دارای نواقصی می باشند که باعث شده است در رده بندی بهترین نوع سوله در رتبه ی بعد از سوله های خرپایی قرار بگیرند.

بهترین نوع سوله :

با این تفاسیر اگر بخواهیم که از بهترین نوع سوله سخن بگویم بدون تردید می توانیم از سوله  خرپایی نام ببریم.

داشتن ویژگی هایی مانند عدم محدودیت در ساخت دهانه، امکان نصب چرثقیل هایی با توناژ های بالا در سقف و کناره های این سوله و کم وزن بودن و هزینه کم در ساخت و بالا بودن میزان استحکام و انسجام در قیاس با دیگر سوله ها باعث بارز شدن این نوع سوله و بالا رفتن تقاضا برای ساخت آن  و ملقب شدن به عنوان بهترین نوع سوله شده است.

سوله های خرپایی قابل ساخت برای انواع صنایع و کاربردهایی با لزوم داشتن دهانه هایی بزرگ می باشند که همین امر باعث شده است که بتوان برای همه ی کاربردها اعم از تالارها، مرغ داری ها، انبارها و کارخانه جات صنعتی ، آشیا نه های هواپیما و بیمارستان ها و مدارس و بسیاری از موارد دیگر با وزنی سبک ، سرعتی بالا و هزینه ای کم و استحکامی بیشتر، از آن ها استفاده کرد., سوله, سوله سازی صنعتی, سوله سبک صنعتی, سوله صنعتیساخت سوله صنعتی

بدون نظر

ارسال دیدگاه